Tutorial: Cum sa te masori corect cand vrei sa cumperi o rochie

Published In: ROOT Hits: 556 Comment: 0

Un tutorial special facut pentru voi doamnelor si domnisoarelor pentru a invata cum sa va masurati corect inainte de a va comanda o rochie online.

 

 

Cumparaturile online au inceput sa ia amploare din ce in ce mai mult, in special cele in materie de fashion, rochiile de seara si de zi fiind pe primul loc. Uneori doamnele si domnisoarele care comanda diferite rochii de la noi au surpriza sa nu li se potriveasca masurile perfect.

De ce nu se potrivesc masurile: Marfa care se comercializeaza provine de la diferiti distribuitori, diferite tari, fiecare cu standardul lor de masurare. Niciodata masura S de la o rochie din USA, nu se va potrivi cu masura S al unei rochii provenite din China. 

Noi va punem la dispozitie tabele de marimi pentru rochii, in asa fel incat sa stiti exact ce rochie vi se potriveste cel mai bine, dar si dumneavoastra trebuie sa stiti cum sa va masurati corect ca sa vedeti daca va incadrati in masurile rochiei dorite.

De ce trebuie sa tinem cont cand ne masuram: Intotdeauna se masoara bustul, talia, soldul, dar trebuie sa stim exact si ce inaltime avem, pentru ca sunt rochii cu dimensiuni stas. In general la anumite rochii producatorul recomanda ca inaltimea maxima a persoanei care vrea sa o cumpere sa fie de maxim 165 cm. Evident ca acea rochie nu va avea lungimea dorita si pentru o persoana cu inaltimea de peste 170-175 cm.

Va prezentam mai jos un video care va arata cum sa va masurati corect bustul, talia si soldul pentru a sti ce rochie sa va comandati, pentru a nu fi nevoite sa returnati produsul si sa asteptati sa primiti rochia cu masurile potrivite.

 

 

 

Leave A Comment

Captcha